Bătaie la coadă la cinematograf chiar în Ajunul Crăciunului! Totul a pornit de la popcorn

Nici chiar spiritul Crăciunului nu îi calmează pe români. O bătaie în toată regula s-a iscat la un cinematograf din București.

24 dec. 2023, 19:46
Bătaie la coadă la cinematograf chiar în Ajunul Crăciunului! Totul a pornit de la popcorn
Bătaie la coadă la cinematograf chiar în Ajunul Crăciunului! Totul a pornit de la popcorn

Intr-un cinematograf situat în Sectorul 6 al Capitalei, a avut loc un incident tensionat, în care au fost implicate patru persoane, conform informațiilor furnizate de Mediafax. Potrivit acestora, bătaia ar fi fost generată de o neînțelegere apărută între două femei, care au reclamat că nu s-a respectat ordinea și disciplina la intrarea în sala de cinematograf.

Citește și: Proces penal pentru preotul destituit care oficia slujbe la el acasă. S-a dus la biserica unde slujise și l-a dat afară pe preot

În urma semnalării incidentului printr-un apel la numărul de urgență 112, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au intervenit vineri seara, în jurul orei 22.30, pentru a calma situația. Persoana care a alertat autoritățile a indicat că în interiorul cinematografului din Sectorul 6 se desfășura un conflict între mai multe persoane.

La fața locului, forțele de ordine au descoperit patru indivizi cu vârste cuprinse între 24 și 28 de ani implicați în incident. Evenimentul a necesitat intervenția imediată a polițiștilor pentru restabilirea ordinii și investigarea circumstanțelor care au dus la escaladarea conflictului în interiorul cinematografului.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, bazat pe faptul că nu este respectat rândul pentru intrarea în sală, două femei s-ar fi agresat fizic, reciproc. De asemenea, în același context, patru bărbați, din două grupuri distincte, ar fi intervenit pentru a aplana conflictul, la rândul lor agresându-se fizic”, arată Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, nicio persoană nu a necesitat intervenția unui echipaj medical. Cercetările sunt continuate de către Sectia 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citește și: Cum arată cea mai modernă școală publică din România. Elevii au echipamente digitale de ultimă generație, cinematograf, amfiteatru în aer liber