Bătaie pe cireşe la 175 de lei, în pieţele din Sibiu. Sunt ţinute în spatele tarabelor, pentru că au fost deja promise sibienilor

Dacă pentru unii cireşele reprezintă un lux, alţii se bat pentru ele în pieţe. În Sibiu, râvnitele fructe se găsesc la un singur comerciant, care le are deja promise clienţilor. Kilogramul de cireşe se vinde cu 175 de lei.

12 mai 2022, 12:30
Bătaie pe cireşe la 175 de lei, în pieţele din Sibiu. Sunt ţinute în spatele tarabelor, pentru că au fost deja promise sibienilor

Bătaie pe cireşe la 175 de lei, în pieţele din Sibiu. Primele cireşe au apărut şi în piaţa Cibin. Un singur comerciant are şi le vinde cu 175 de lei kilogramul. Chiar şi aşa, sibienii au rezervat deja fructele.

Cireşe la 175 de lei în pieţele din Sibiu. Este bătaie pe ele

Citeşte şi Halucinant! Cât costă un kilogram de cireşe în cea mai scumpă piaţă din România! Peste 35 de EURO cireşele dulci şi pietroase, în Bucureşti

Cireşele au devenit un lux pentru mulţi dintre români, din cauza preţului piperat cu care se vând în pieţe. Singurul comerciant din piaţa Cibin care s-a încumetat să aducă râvnitele fructe tocmai din Grecia le ţine în spatele tarabei, deoarece multe au fost deja promise clienţilor fideli. Omul spune că a adus puţine, din cauza preţului mare.

„Urmează să și expunem, dar nu am adus multe pentru început. Am adus doar câteva lădițe, în jur de 10 kilograme în total. Pentru că într-adevăr sunt scumpe şi nu ne permitem să aducem mai multe, să le lăsăm să se strice, iar apoi să le aruncăm. Sunt oameni care ne-au spus de mai mult timp că vor cireșe și atunci am adus și pentru ei. Urmează să mai aducem, în funcție de cerere.

Nu aș putea să vă spun de ce sunt așa de scumpe. Acesta este prețul, cu atât le vindem”, a explicat vânzătorul, potrivit Turnul Sfatului.

Şi căpşunile sunt destul de scumpe în Piaţa Cibin. Preţurile variază între 10 şi 14 lei. De asemenea, kilogramul de pere costă 12 lei. Şi roşiile româneşti sunt destul de scumpe. Acestea costă între 19 şi 20 de lei, în timp ce castraveţii costă între 7 şi 10 lei.

Citeşte şi Această categorie de români nu trebuie să mănânce cireşe. Avertismentul transmis de specialişti: Pot provoca probleme grave!

 

 


loading...
Partenerii noștri