Bătaie pe plaja din Eforie Nord. Salvamari luați la pumni de mai mulți turiști cărora le-au atras atenția să nu intre în marea agitată

Mai mulți turiști din Eforie Nord s-au luat la bătaie cu salvamarii, nemulțumiți că nu sunt lăsați să intre în mare. Salvamarii le-au tot atras atenția că valurile sunt foarte mari și că ar trebui să rămână la mal.

16 aug. 2023, 11:40
Bătaie pe plaja din Eforie Nord. Salvamari luați la pumni de mai mulți turiști cărora le-au atras atenția să nu intre în marea agitată

Bătaie generală pe o plajă din Eforie Nord, după ce salvamarii au atras atenţia de mai multe ori unui grup de turişti să nu intre în marea agitată pentru că era pericol de înec.

Scandalul a început după ce un turist a aruncat cu o piatră într-un salvamar aflat pe skijet și apoi totul a escaladat rapid. În conflict au intervenit și alți bărbați de pe plajă, iubitele acestora, dar și colegii salvamarului veniți în ajutorul său.

Citește și: VIDEO Bătaie ca-n Şapte Păcate, pe plaja din Costineşti, între poliţişti şi mai mulţi scandalagii. Godină publică imaginile şi îşi apără colegii

În ultimele zile, vântul puternic a dus la formarea unor valuri de 3 – 5 metri în Marea Neagră. Salvamarii au arborat steagul roșu, scăldatul în mare fiind interzis.

„Vă îndemnăm să vă informați cu privire la condițiile de înot, să alegeți zonele desemnate pentru scăldat și să ascultați mereu sfaturile salvamarilor. Siguranța voastră și a celor dragi trebuie să fie mereu pe primul loc”, a transmis ISU.

Cu toate acestea, mulți turiști ignoră avertismentul salvamarilor. În ultimele două zile, patru oameni au murit înecați, în Mamaia, încercând să salveze câțiva copii cu colaci de înot, care au fost trași de curenții puternici, în largul mării.