Bătaie violentă la cămin: Un student din Chişinău a murit, alţii au ajuns la spital. VIDEO

Un tânăr a murit, iar alți trei au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei încăierări dintre două grupuri de studenți. Bătaia a avut loc în această noapte, la câțiva pași de căminele Universității Agrare din capitală. 

18 dec. 2014, 10:14
Bătaie violentă la cămin: Un student din Chişinău a murit, alţii au ajuns la spital. VIDEO

Potrivit oamenilor legii, aproximativ 40 de tineri au fost implicați în acest conflict violent. Poliţiştii au precizat că unii dintre tinerii care s-ar face vinovaţi de producerea încăierării >au fugit de la faţa locului, iar ceilalți au fost reținuți pentru declarații.

Răniții au fost transportați la Spitalul de Urgență unde au beneficiat de asistența medicilor, după care au fost lăsați să plece acasă.

Astăzi, reprezentanții Serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliției urmează să facă publice mai multe informații privind cazul dat.

Ministerul Educaţiei regretă incidentul tragic din data de 17 decembrie care s-a soldat cu decesul unui student de la Universitatea Agrară de Stat din Moldova şi exprimă sincere condoleanţe familiei.

Ministerul se află într-un dialog permanent cu administraţia instituţiei de învăţămînt şi cu organele de drept şi este în aşteptarea rezultatelor anchetei pe marginea acestui caz.