ŞOCANT! Tânăr de 15 ani, băgat în COMĂ PROFUNDĂ de un campion naţional la ARTE MARŢIALE

Un tânăr în vârstă de 15 ani a fost băgat în comă de alţi colegi de joacă de numai 14 ani, după ce a fost lovit la cap. Tatăl minorului susţine că autorul, minor și el, este campion de arte marțiale și și-a doborât victima cu o lovitură ca-n filme!

02 oct. 2014, 06:25
ŞOCANT! Tânăr de 15 ani, băgat în COMĂ PROFUNDĂ de un campion naţional la ARTE MARŢIALE

Marcus Leonard îşi petrecea vacanţa la bunici, în Galaţi, el fiind din Bucureşti. Disputa a avut loc în faţa unui bloc din Mazepa, unde Marcus, dar şi ceilalţi doi copii, se jucau fotbal. La un moment dat, minorul din Bucureşti a fost provocat de puştii gălăţeni. Atunci, puştanul în vârstă de 14 ani, Raul Mangalagiu, i-a aplicat o singură lovitură care l-a pus la pământ.

„Capul i-a trosnit ca un pepene și a căzut lat. Agresorul i-a dat o lovitură din săritură, cum vezi doar în filme. Ulterior am aflat că era campion de arte marțiale! Victima a spus atât: «Nu mai văd!». Și s-a prăbușit”, au declarat martorii pentru Spy News.

În urma căzăturii, Marcus, care deja încasase o lovitură puternică în zona craniană, s-a lovit tot la cap. O ambulanță a ajuns l-a fața locului și l-a găsit pe copil în stare gravă. Marcus Leonard se află în prezent în comă, la un spital din Capitală.

„Fiul meu a fost bătut de către un campion mondial la Kempo. Raul Mangalagiu a făcut parte din Clubul Sportiv Dunărea Albastră Galaţi şi a câştigat medalii de aur, bronz. Copilul meu aproape că a fost omorât în bătaie de un om învăţat să ucidă. Acum, Marcus este în comă, iar medicii nu îi mai dau nici o şansă de supravieţuire. Suntem în stare de şoc”, a povestit tatăl lui Marcus, în exclusivitate pentru SPY NEWS.