Bătaie într-un bar din Sibiu, chiar lângă poliţie. O tânără a ajuns la spital VIDEO

Într-un bar din judeţul Sibiu a avut loc o bătaie generală, chiar sub nasul poliţiştilor. Două grupuri de tineri s-au încăierat. O fată care se afla în bar a ajuns la spital.

31 ian. 2016, 11:02
Bătaie într-un bar din Sibiu, chiar lângă poliţie. O tânără a ajuns la spital VIDEO

Cei 15 scandalagii sunt cunoscuţi în Avrig pentru comportamentul violent. Ei şi-au împărţit pumni, picioare, au spart sticle şi au răsturnat mese şi scaune. Tinerii cu vârste de 16-17 ani nu sunt la prima încăierare de acest gen, iar conflictele dintre ei sunt de natură mai veche, scrie presa locală.

Citeşte şi: Bătaie între sicilieni. Scene halucinante pe tunelul de la vestiare, la un meci de fotbal VIDEO

Zece dintre ei au suferit răni superficiale şi au fost îngrijiţi la faţa locului, dar fata lovită şi ea în încăierare a ajuns la spital.

Barul în care s-au luat la bătaie tinerii este la doar câţiva metri de o secţie de poliţie, însă, agenţii au fost chemaţi abia după ce scandalul s-a terminat. Bătăuşii sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii publice.

„Vineri seară la 22.30 între două grupuri de tineri Avrig a avut loc un conflict spontan pe fondul consumului de alcool. În momentul de față se fac cercetări. Există un dosar penal pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. În total sunt 15 persoane implicate în acel incident. Toate sunt identificate și vor fi audiate de către poliție în zilele ce urmează”, a explicat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Niciunul din cei cinsprezece tineri implicați în scandal nu a depus plângere la poliție și nici cel care deține barul nu a făcut acest lucru. 

„Proprietarul restaurantului nu a depus plângere la poliției până în momentul de față”, a mai spus Luciana Lazăr de la IPJ Sibiu.