Bătrân de 78 de ani, omorât în bătaie pentru a-i fi furate economiile

Un bărbat din localitatea Plopu, judeţul Bacău, a fost arestat, miercuri, de către magistraţii Tribunalului Bacău, fiind acuzat că ar fi omorât în bătaie un bătrân de 78 de ani pentru a-i putea lua economiile de 3.000 de lei.

15 apr. 2015, 18:12
Bătrân de 78 de ani, omorât în bătaie pentru a-i fi furate economiile

Crima s-a petrecut în locuinţa bătrânului de 78 de ani, după ce acesta l-a invitat pe presupusul autor al crimei să bea împreună un pahar de vin, notează adevarul.ro.

La un moment dat, susţin anchetatorii, suspectul i-ar fi cerut bătrânului să-l împrumute cu o sumă de bani şi, fiind refuzat, a început să îl lovească cu mâinile şi picioarele, iar apoi să-l stranguleze cu mâinile pe acesta, în condiţiile în care procurorii au găsit urme pe gâtul victimei.

După ce l-a lăsat fără suflare pe bătrân, presupusul asasin i-a luat economiile din casă, respectiv 3.000 de lei.

„Cadavrul bătrânului a fost descoperit în locuinţă a doua zi de către fiica acestuia, care venise în vizită la tatăl său. În urma anchetei, a fost identificat şi autorul omorului care, într-o primă fază, nu şi-a recunoscut fapta”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Cristian Ciocântă.

Suspectul de crimă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, de către magistraţii Tribunalului Bacău, sub acuzaţia de omor.


loading...