Bătrân în comă diabetică, familia a fost trimisă după shaorma de unul dintre asistenţi

Scandal monstru şi acuzaţii extrem de grave la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Familia unui pacient acuză că din cauza ignoranţei medicilor, acesta a intrat în comă diabetică. Şocant este că, în timp ce starea omului se înrăutăţea, familia lui a fost trimisă de un asistent să cumpere shaorma.

27 iul. 2016, 12:20
Bătrân în comă diabetică, familia a fost trimisă după shaorma de unul dintre asistenţi

Rudele bărbatului de 76 de ani susţin că omul a fost transportt la Spitalul Judeţean din Târgovişte cu insuficienţă respiratorie, iar după trei zile, rezultatele analizelor au arătat faptul că glicemia a fost mult mai mică decât în mod normal. Astfel, bolnavul a intrat în comă hipoglicemică.

Rudele bolnavului susţin că acesta nu a fost tratat corespunzător, iar în timp ce starea lui se agrava, au fost trimişi de unul dintre asistenţi să cumpere shaorma.

Se pare că bolnavul a mai fost internat cu aceleaşi probleme şi în urmă cu câţiva ani, iar atunci s-a ales cu viermi la picior.

Familia a depus deja mai multe plângeri atât la Parchet cât şi la poliţie, iar acum vor să se adreseze şi Colegiului Medicilor.


loading...