Bătrân în stare foarte gravă la spital, după ce s-a bătut cu un tânăr într-o staţie de autobuz

Un bătrân de 75 de ani a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţă din Craiova după ce s-a bătut cu un tânăr de 29 de ani într-o staţie de autobuz din Craiova, în urma unui schimb dur de replici între cei doi.

04 apr. 2013, 16:41
Bătrân în stare foarte gravă la spital, după ce s-a bătut cu un tânăr într-o staţie de autobuz

Un grav incident a avut loc joi, în jurul orei 11.30, într-o staţie de autobuz din faţa Parcului „Nicolae Romanescu” din Craiova. Doi bărbaţi, unul de 75 de ani şi unul de 29 de ani, s-au luat la ceartă dintr-un motiv stupid. Cei doi au avut un schimb dur de replici în autobuz, pentru că tânărul a vrut să coboare înaintea bătrânului din autobuz, deşi acesta se aşezase primul în faţa uşii. Cei doi au continuat cearta şi la ieşirea din autobuz, iar bătrânul l-a lovit primul pe bărbatul de 29 de ani.

Acesta din urmă a ripostat şi l-a lovit pe bătrân de mai multe ori.

Potrivit Mediafax, bătrânul a căzut şi s-a lovit cu capul de trotuar. El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, iar starea lui este foarte gravă.

„În cauză a fost întocmit dosar pentu vătămare coporală gravă. Tânărul de 29 de ani a fost audiat de poliţişti şi şi-a recunoscut faptele”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, Amelia Căprărin.

Aceasta a mai precizat că în funcţie de evoluţia strării de sănătate şi numărul de zile de îngrijii medicale, încadrarea juridică a faptei ar putea fi schimbată.