Bătrân ucis în bătaie pentru 10 lei, de un adolescent. Criminalul a fost reţinut la o lună de la incident

Un adolescent în vârstă de 16 ani a omorât un om pentru cei 10 lei pe care victima îi avea în buzunar. Tânărul a fost reţinut de poliţişti abia la o lună de la tragedie. 

20 dec. 2018, 21:09
Bătrân ucis în bătaie pentru 10 lei, de un adolescent. Criminalul a fost reţinut la o lună de la incident

Totul s-a întâmplat în curtea unui magazin din localitatea Vlădeni.

Adolescentul de 16 ani a intrat în curtea localului și a mers direct spre o sticla cu băutura de pe masă. Brusc s-a intors şi s-a năpustit asupra bărbatului în vârstă de 56 de ani care se afla pe o alta bancă.

Victima a fost lovită minute în șir cu pumnii și picioarel, iar la un moment dat un alt adolescent intervine și îi mai aplică și acesta niște lovituri, potrivit observator.tv.

Agresorull de 16 ani continuă să îl lovească pe bărbat, fără ca cineva să-l poată opri.

La un moment dat pare că agresorul renunță și pleacă. Victima se ridica și dă să plece din curtea magazinului, când agresorul său revine și îl ia din nou la bătaie, până când batranul cade jos și ramane nemișcat. Tânărul i-a luat din buzunar suma de 10 lei apoi a plecat.

Victima a fost transportata la spital, unde a primit îngrijiri medicale, însă, pe 19 octombrie, acesta a murit în urma rănilor suferite.

Zilele trecute, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de zile, apoi pentru 30 de zile pentru infracţiunile de omor, tâlhărie calificată şi violare de domiciliu. „Tânărul fusese reţinut într-o altă cauză, pentru infracţiunea de tâlhărie calificată”, au precizat surse din anchetă.