Bătrână bătută cu bestialitate de un tânăr care a vrut să o tâlhărească

O femeie în vârstă de 83 de ani, din oraşul băcăuan Buhuşi, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută cu cruzime, în locuinţă, de un tânăr de 23 de ani, care a vrut să o tâlhărească. Agresorul a fost reţinut de către poliţiştii băcăuani.

02 aug. 2013, 16:25
Bătrână bătută cu bestialitate de un tânăr care a vrut să o tâlhărească

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, bătrâna a fost găsită în propria locuinţă, în stare de inconştienţă, de către o vecină în vârstă de 67 de ani, care, de altfel, a şi sunat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii deplasaţi la intervenţie au constatat că femeia de 83 de ani are numeroase leziuni pe corp, însă fără ca lucrurile din casă să fie răvăşite sau să existe bunuri lipsă, scrie Mediafax.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, însă poliţiştii nu au reuşit să comunice cu ea.

„În baza examinării medico-legale, s-a stabilit că leziunile de pe corpul femeii au fost provocate prin violenţă, de o persoană neidentificată. Ulterior, în urma investigaţiilor desfăşurate în acest caz, poliţiştii l-au depistat pe agresor, un tânăr de 23 de ani, din Buhuşi, care a intrat în curtea şi în locuinţa femeii de 83 de ani, cu scopul de a sustrage vin şi produse alimentare. Aici, fiind surprins de victimă, agresorul a început să o lovească pentru a o face să nu mai ţipe, după care a fugit, fără a mai sustrage vreun bun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani l-au reţinut pe tânărul de 23 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuşi cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă la tâlhărie.

Citeşte şi Caz şocant la Bistriţa: Şi-a omorât mama în bătaie pentru că nu voia să facă baie şi să mănânce