Bătrână bătută cu bestialitate în Baia Mare. Câţiva copii au filmat incidentul VIDEO ŞOCANT

Imagini şocante pe o stradă din Baia Mare. O bătrână a fost bătută crunt de vecinul ei. Femeia nu s-a mai putut ridica de jos până când nu a ajuns ambulanţa. Nişte copii aflaţi în zonă au fost martori şi au filmat întreaga scenă. 

03 iul. 2015, 05:26
Bătrână bătută cu bestialitate în Baia Mare. Câţiva copii au filmat incidentul VIDEO ŞOCANT

Scenă s-a petrecut într-un cartier din Baia Mare, informează România TV. Cei doi vecini stăteau pe o bancă, iar la un moment dat bărbatul, băut bine, a început să o lovească pe bătrână. Femeia a căzut la pământ, dar agresorul nu s-a oprit nici atunci: a lovit-o cu picioarele în spate şi în cap.

Totul s-a întâmplat sub privirile mai multor copii care au şi filmat incidentul. Abia după câteva minute, un martor a intervenit. Agresorul era atât de beat încât abia putea vorbi.

Citeşte şi Bătrână violată de strănepot. Tânărul a fost reţinut de poliţişti

Văzând că femeia nu se mai ridică de jos, agresorul s-a speriat și le-a cerut vecinilor să sune la 112. „I-am dat bere, i-am dat mâncare, i-am dat cutare, cutare. Te rog, suni tu după 112?”, a spus agresorul. 

Femeia a fost dusă cu ambulanţa la spital. Are coastele rupte, iar medicii o vor ţine internată timp de două săptămâni. Bătrâna a depus şi plângere la poliţie, dar agresorul a fost deocamdată amendat contravenţional pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.