Caz revoltător la Bârlad: O bătrână a murit după ce medicii au uitat un pansament în corpul său

O femeie de 80 de ani a murit la câteva săptămâni după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la spitalul din Bârlad. La efectuarea necropsiei, medicii legişti au descoperit în corpul femeii un pansament uitat.

18 apr. 2013, 06:31
Caz revoltător la Bârlad: O bătrână a murit după ce medicii au uitat un pansament în corpul său

Femeia în vârstă de 80 de ani a suferit un accident rutier la jumătatea lunii februarie. Ea a ajuns la spitalul din Bârlad şi a fost supusă unui intervenţii chirurgicale la abdomen.

În luna aprilie, însă, bătrâna ajuns din nou la spital în stare foarte gravă. Femeia a făcut peritonită şi medicii nu au putut să o salveze.

La efectuarea necropsiei medicii legişti au descoperit în corpul femeii un pansament uitat de mediul chirurg, care ar fi provocat decesul.

”Se fac cercetări pentru a vedea dacă există vreo cauzalitate între accidentul suferit de bătrână şi decesul acesteia”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cazul va ajunge în atenţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică va efectua propria anchetă, pentru a stabili dacă medicii se fac vinovaţi de moartea femeii.

Citeşte şi SCANDALOS: Elevi înţepaţi cu compasul, la o şcoală din Bârlad