Bătrână înșelată de patronii azilului unde era internată. Cât de revoltați au fost moștenitorii femeii

Patronii unui azil din Bihor au păcălit o bătrână care suferea de Alzheimer și era internată în căminul acestora, să le ofere apartamentul pe care îl avea.

10 feb. 2023, 10:02
Bătrână înșelată de patronii azilului unde era internată. Cât de revoltați au fost moștenitorii femeii

Bătrână înșelată de patronii azilului unde era internată. Procurorii din Bihor cercetează cum au reușit cei doi proprietari de azil să pună mâna pe apartamentul bătrânei în vârstă de 80 de ani, având în vedere că femeia avea moștenitori în viață. Bătrâna a fost convinsă de cei doi patroni să semneze un contract de întreținere în ianuarie 2020, după ce a fost internată la azil, cu condiția să fie plătită o sumă de bani din pensie, de către sora sa. Cu câteva luni înainte de moartea bătrânei, cei doi aveau în posesie toate bunurile femeii, iar după moartea acesteia, noii proprietari ai apartamentului au devenit soții Tudor și Violeta Dragoș și au vândut locuința.

Citește și O noua înșelătorie face ravagii în mediul on-line! Cum să nu pici în plasa atacatorilor cibernetici

Ce șoc a trăit moștenitorul bătrânei!

La puțin timp, fratele femeii, care era stabilit în Germania, a primit vestea de la vecinii din Oradea, care i-au surprins pe proprietari când schimbau yalele la apartament. Timp în care, soții Dragoș nu au anunțat moartea bătrânei și au continuat să primească taxa pentru cămin, chiar și după ce ar fi luat-o în îngrijirea personală. Fratele a cerut anularea contractului de întreținere, inclusiv și a celui de vânzare-cumpărare, iar Judecătoria Oradea i-a dat dreptate. Procesul civil va continua, deoarece decizia a fost atacată de Tudor Dragoș, săptămâna trecută.

Citește și Mare atenție, români! O nouă înșelătorie care vă poate lăsa fără bani în cont. Ce să nu faceți sub nicio formă când primiți acest tip de mesaj

Cei doi soți sunt anchetați acum pentru înșelăciune și fals intelectual, fiind suspecți că au înșelat-o pe bătrână și au convins-o să semneze acel contract de întreținere, în ciuda faptului că taxele necesare continuau să fie plătite. În proces sunt implicate alte trei persoane care au luat parte la această înșelătorie, o angajată din azil și două funcționare ale primăriei Nojorid, potrivit  biroreanul.ro.