Bătrână ucisă cu bestialitate de soţul ei. Cadavrul femeii a fost legat de un cal şi târât în pădure

Un bătrân din judeţul Arad a fost reţinut, marţi, pentru 24 de ore, după ce şi-a ucis soţia cu bestialiate. Femeia a fost lovită în cap şi legată mai apoi de un cal. Corpul ei a fost descoperit pe un drum forestier.

10 mart. 2015, 14:34
Bătrână ucisă cu bestialitate de soţul ei. Cadavrul femeii a fost legat de un cal şi târât în pădure

O femeie din satul Poienari, comuna Hălmagiu, a fost găsită moartă, marți dimineața, pe un drum, în apropierea casei sale din Hălmagiu. Anchetatorii afirmă că indiciile găsite arată că femeia, care avea 72 de ani, a fost ucisă în bătaie, acasă, iar ulterior cadavrul a fost legat cu o sfoară de cal, pentru a fi târât într-un loc îndepărtat.

„Soţul victimei a lăsat calul să plece cu cadavrul, dar, fără să ştie, sfoara s-a rupt în apropiere de casă, pe un drum forestier, loc în care a fost găsită femeia moartă”, a declarat procurorul de caz, Codrin Gavra, potrivit Mediafax.

Bătrânul în vârstă de aproximativ 72 de ani spune că nu-și amintește ce s-a întâmplat cu soția sa. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat judecătorilor Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Urmează ca în urma efectuării autopsiei să se stabilească cu exactitate cauzele decesului.

Citeşte şi: GELOZIE dusă la EXTREM. Un bărbat a distrus totul în casă după ce l-a părăsit soţia VIDEO