BĂTRÂNI BĂTUŢI cu bestialitate, în propria casă de un bărbat mascat care le-a furat pensiile VIDEO

Scene de coşmar în casa a doi bătrâni din localitatea Gherăseni, judeţul Buzău. Un bărbat mascat a intrat peste ei în plină noapte şi i-a bătut crunt. Cei doi soţi, de 84 şi 82 de ani, au ajuns în stare gravă la spital. Atacatorul a fugit cu banii din pensii - 1200 de lei.

20 feb. 2015, 06:34
BĂTRÂNI BĂTUŢI cu bestialitate, în propria casă de un bărbat mascat care le-a furat pensiile VIDEO

Atacul s-a petrecut înainte de miezul nopţii, când cei doi soţi dormeau, informează România TV. Tâlharul a intrat cu o cagulă pe faţă şi i-a desfigurat. Le-a cerut toţi banii pe care îi aveau în casă. Speriaţi şi copleşiţi de loviturile primite, oamenii i-au dat 1200 de lei. Vecinii spun că tâlharul a venit la sigur şi nu căuta doar pensiile bătrânilor.

Citeşte şi Hoţ prins de poliţişti după ce s-a lăudat pe Facebook cu isprăvile sale comise în Italia

„Au vandut animale si au bani. Au bani in casa si toata lumea stie”, a spus o vecină. Deşi bătuţi crunt, cei doi bătrâni au avut puterea să sune o vecină care a anunţat poliţia.

„Sunt negri la fata, amandoi. Avea sange pe toată faţa…”, a spus o altă vecină. Anchetatorii încearcă acum să dea de urma tâlharului.

Citeşte şi INVENTIVITATEA hoţilor nu are margini. Au furat 280 de kg de carne şi le-au ascuns într-o criptă din cimitir

„De la sediul inspectoratului s-a deplasat o echipa operativă pentru cercetare la fata locului, pentru identificarea autorului, iar in cauza s-a intocmit dosar penal”, a declarat un reprezentant al poliţiei. 

Cei doi bătrâni au fost transportaţi la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale şi sunt în afara oricărui pericol.