Bătrânii, prădaţi printr-o nouă metodă: ŢUICA

Doi bătrâni din Cluj au fost prădaţi de escroci printr-o nouă metodă: ţuica. Oamenii au fost lăsaţi fără banii strânşi într-o viaţă, de aşa-zişii cumpărători de alcool. Metoda face din ce în ce mai multe victime, iar poliţiştii care sunt acum pe urmele făptuitorilor, trag un semnal de alarmă.

11 apr. 2014, 09:48
Bătrânii, prădaţi printr-o nouă metodă: ŢUICA

Totul s-a întâmplat în plină zi. Hoţii au venit foarte relaxaţi la poarta celor doi bătrâni din localitatea Bontida, judeţul Cluj, potrivit România TV. „Au intrat la mine şi mi-au spus că le trebuie doi litri de ţuică. Femeia m-a întrebat dacă nu-i dau un pahar de ţuică ca să guste„, a spus păgubitul.

Scenariul era bine pus la punct. Cât timp doi dintre „vizitatori” se aflau în beci, să guste ţuica, un al treilea, ducea planul la bun sfârşit. „Când colo, ei au intrat, au luat banii şi s-au dus. Cam 12.000 de lei„, a mai spus bătrânul escrocat.

Oamenii sunt disperaţi, pentru că au rămas fără economiile de o viaţă. Nu este prima oară când sunt călcaţi de hoţi. Prima oară, cazanul de ţuică le-a fost furat cu totul.

Poliţiştii îi caută acum pe cei trei care şi-au făcut apariţia în comună clujeană cu o maşină de Dolj.

CITEŞTE ŞI: Înşelătoriile momentului. AI GRIJĂ cui deschizi uşa şi cu cine vorbeşti pe stradă