Bătut măr pentru o datorie de 10 lei

Un bărbat domiciliat în Alba Iulia riscă să fie cercetat penal după ce ar fi agresat o cunoştinţă care nu-i returnase suma de 10 lei înaintată cu titlu de împrumut. 

14 mart. 2016, 09:09
Bătut măr pentru o datorie de 10 lei

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba, Cosmin Jurcoveţ, cei doi s-au întâlnit sâmbătă, 13 martie, la ora 19.40 pe strada Craivei din municipiul Alba Iulia şi, posibil în urma unor discuţii în contradictoriu, creditorul a fost lovit de mai multe ori cu pumnul şi picioarele.  În urma agresiunii, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat de un echipaj de ambulanţă la U.P.U. Alba Iulia.

De asemenea, a fost solicitată intervenţia forţelor de ordine, iar un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă pentru prinderea presupusului făptaş. Identificat ca fiind M.R.B., în vârstă de 28 de ani, agresorul a admis că a fost implicat într-un conflict cu cel care-i datorează respectiva sumă de bani. Drept urmare, în cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare, care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.