Băutura care a înregistrat un profit colosal anul acesta! A depășit bitcoinul și acțiunile marilor firme de IT

Șampania a reprezentat o investiție mai bună anul acesta decât toate activele financiare, inclusiv acţiunile marilor companii din tehnologie și chiar criptomoneda bitcoin.

25 dec. 2021, 21:49
Băutura care a înregistrat un profit colosal anul acesta! A depășit bitcoinul și acțiunile marilor firme de IT

Șampania a reprezentat o investiție mai bănoasă decât acţiunile marilor companii din tehnologie și chiar criptomoneda bitcoin.

Platformele online care permit tranzacţiile cu vinuri, şampanie şi băuturi spirtoase de colecţie au înregistrat un profit colosal.

Băutura de sezon care previne apariția cancerului. Menține sănătatea creierului, scade presiunea arterială și are o mulțime de beneficii pentru sănătate!

Conform platformei de tranzacționare „Bordeaux Index”, şampania a fost responsabilă pentru 15 dintre cele mai importante 20 de creşteri de preţuri înregistrată pe această platformă în 2021.

Șampania Salon le Mesnil din anul 2002 este pe primul loc și a cărei valoare a crescut cu 80% în 2021 și se vinde la momentul actual cu 11.700 de lire sterline (15.700 de dolari) sticla.

Această creştere este superioară celei înregistrate de bitcoin, de 75%, şi de aproape cinci ori mai mare faţă de creşterea de 18% înregistrată de indexul NYFANG+TM, care include companii precum Facebook, Amazon, Netflix, Google, Tesla şi Microsoft.

Alte mărci de şampanie cu performanţe spectaculoase sunt Taittinger Comtes de Champagne din 2006 şi Krug din 2002 şi 1996, care au înregistrat creşteri de peste 70%, în timp ce şampania Krug din 2000, Bollinger La Grande Annee 2007, Cristal Rose 2008 şi Dom Perignon P2 2002 au înregistrat creşteri cuprinse între 54% şi 55%.

Marca de șampanie cea mai tranzacționată în 2021 a fost şampania Cristal din 2012 şi 2013, urmată de vinul Lafite Rothschild 2014, relatează economica.net.

Băutura alcoolică banală care previne cancerul şi te ajută să slăbeşti. Consumă un pahar pe zi şi vei avea o inimă sănătoasă

Băutura alcoolică banală care previne cancerul şi te ajută să slăbeşti. Este vorba despre vinul roşu. Pe lângă faptul că are o mulţime de beneficii pentru sănătate, această băutură te ajută să slăbeşti.

Potrivit unui studiu realizat la spitalul Rhode Island, un pahar de vin roşu pe zi este sănătate curată. Atâta timp cât este consumat moderat are o mulţime de beneficii pentru organism.

Kaufland face cinste de sărbători cu băutură! O dau aproape gratis! 6 sortimente de vin alb și roșu la doar 15 lei! E bătaie pe ele!

Puţine persoane ştiu că un pahar de vin roşu pe zi reduce cu 13% riscul de apariţie a cancerului la plămâni. De asemenea, patru pahare de vin pe săptămână ajută la diminuarea riscului de cancer de prostată cu 50% și riscul manifestării unei forme agresive de cancer de prostată cu 60%, potrivit sfatulmedicului.ro.

Şi cancerul mamar poate fi prevenit cu ajutorul unui pahar de vin. Atenţie, consumul a mai mult de 1-2 pahare de alcool pe zi mărește riscul apariției a cancerului de sân la femei.

De asemenea, vinul roşu menţine inima sănătoasă, arde grăsimile şi te ajută să slăbeşti.

Această băutură alcoolică contine urmatoarele vitamine si minerale:

Potasiu – acest mineral si electolit ajuta la reglarea ritmului cardiac, ajuta in sinteza acidului proteic si nucleic, la producerea de energie si convertirea zaharului din sange in glicogen.

Fluor – este un mineral care poate preveni cariile dentare si mentine smaltul dintilor puternic.

Fosfor – acest mineral ajuta la transformarea mancarii in energie. Fosforul ajuta, de asemenea, functia renala, metabolismul, multiplicare celulara si sustine contractiile musculare ale inimii.

Colina – aceasta vitamina face parte din familia vitaminei B si ajuta la mentinerea sanatatii generale. Colina poate ajuta, de asemenea, la functionarea adecvata a memoriei si este utilizata in cercetarile ce vizeaza boala Alzheime

Atenţie, deşi are o mulţime de beneficii pentru organism, vinul roşu nu poate înlocui avantajele exerciţiilor fizice zilnice sau cele ale unei diete bine echilibrate.