Băutura care te scapă de insomnie. Se prepară rapid, ușor și e afrodiziacă

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne învață o rețetă ușoară, rapidă și foarte gustoasă, numai bună pentru persoanele care suferă de insomnie.

07 mai 2023, 20:34
Băutura care te scapă de insomnie. Se prepară rapid, ușor și e afrodiziacă

Dacă ai probleme cu somnul poți uita de asta, pentru că bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne învață o rețetă de băutură sănătoasă, gustoasă, afrodiziacă, ce te scapă rapid de insomnii.

Ai nevoie de doar trei ingrediente, iar totul este gata imediat. Apă, banane și scorțișoară, acestea sunt alimentele necesare pentru a obține băutura minune.

”Se prepară simplu: la un litru de apă se pun două banane, se taie rondele și se adaugă două bețișoare de scorțișoară. Se pun beţişoare de scorţişoară, şi nu condimentul măcinat.

Punem întâi la fiert scorțișoara cu apa. Când a început să fiarbă, după cinci minute adăugăm banana. După fierbere, putem mixa această băutură. Putem să adăugăm acolo o lingură de miere, dacă vrem să fie mai dulce.

Bem un pahar din această băutură miraculoasă cu o jumătate de oră sau cu o oră înainte de a ne culca”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.

În plus, pe lângă faptul este că este foarte gustoasă, aceasta are și numeroase alte beneficii.

‘Vorbim de o băutură miraculoasă cu banană cu scorțișoară, care e și foarte bună pentru că banana și cu scorțișoara la un loc sunt foarte gustoase.

Banana are calciu, magneziu și fosfor. Calciul este pentru mușchi, inclusiv pentru mușchiul inimii, fosforul este pentru ca organismul să-și acumuleze tot ce înseamnă minerale, iar scorțișoara ne ajută pentru tot ce înseamnă circulația periferică.

Plus că e foarte bun acest amestec, pentru că reglează hormonii feminino-masculini din corp și femeile pot rămâne gravide. Deci face un echilibru hormonal foarte bun.

În plus, această băutură este foarte bună pentru sistemul nervos, pentru cei care au probleme de stres”, a declarat Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.