Băutura-minune care te ajută să te menții tânăr și sănătos. Lidia Fecioru: ”În fiecare zi să bem. Este o minunăție”

Există o băutură care na ajută să ne menținem tinerețea. Lidia Fecioru recomandă să o bem zilnic fiindcă are efecte nebănuite.

02 ian. 2024, 21:01
Băutura-minune care te ajută să te menții tânăr și sănătos. Lidia Fecioru: ”În fiecare zi să bem. Este o minunăție”

„În fiecare zi să bem. Este o minunăție”, spune Lidia Fecioru despre băutura-minune.

Dacă e consumată zilnic, te menține fresh și sănătos, mereu în formă maximă. E o băutură naturală care se pregătește foarte simplu și e la îndemâna oricui.

Așadar, se prepară din cojile de la unele legume. Printre acestea se numără ceapa și usturoiul. Cojile se pun la uscat și apoi se folosesc pentru a se face un ceai delicios și savuros care are numeroase beneficii pentru organism.

Citește și Lidia Fecioru, despre greşeala prin care alungi banii din casă în 2024. Ce să nu facem NICIODATĂ dacă vrem să atragem norocul şi prosperitatea

Lidia Fecioru spune că e bună pentru ameliorarea cârceilor, întărirea muşchilor inimii și oprirea îmbătrânirii. Așadar, persoanele care vor să se mențină tinere o perioadă mai lungă trebuie să apeleze neapărat la acest remediu natural.

„Ştiţi că eu tot timpul spun să nu aruncați cojile de ceapă și nici pe cele de usturoi. Ce facem cu ele? Facem ceai. În fiecare zi să bem câte o cană de ceai. Cum facem un ceai simplu, aşa ne facem și din coaja de ceapă.

O păstrăm acolo uscată, o punem într-un borcănel, sfărâmată bine, ca să o adăugăm în ceai și o dăm prin strecurătoare. Bem un ceai pe zi. Este o minunăție acest ceai de coji de ceapă. Este un antioxidant, îmbunătățește funcția vaselor capilare, oprește funcția de îmbătrânire, luptă foarte bine cu celulele canceroase, adică îl putem bea inclusiv preventiv, pentru a nu avea această boală”, a spus Lidia Fecioru la Antena3.

Citește și Vasile Ioana, sfat pentru părinți: „Mamelor, taților, când îl vedeți pe copil acolo la Fornite, el trăiește într-o lume virtuală. Nu deveniți slugile copiilor”

Ceaiul din frunze de ceapă sau usturoi e extrem de benefic datorită unei substanțe din compoziția sa, care ajută persoanele ce se confruntă cu dezlipire de retină

Potrivit bioenergoterapeutului, băutura ar trebui să facă parte din rutina zilnică. Cojile de ceapă, indiferent că este vorba de cele galbene sau roșii, se lasă într-un săculeț și se frământă când aveți timp.