Băutura miraculoasă ce omoară celulele canceroase

Cancerul, această maladie care răpește din ce în ce mai multe vieți, poate fi prevenit cu un leac preparat în casă. Află din ce se face băutura minune care omoară celulele canceroase!

19 mai 2016, 11:36
Băutura miraculoasă ce omoară celulele canceroase

Știai că una dintre principalele calități ale sfeclei roșii este de a preveni apariția celulelor canceroase? Tratamentul pentru cancer, utilizând sfeclă roșie, a fost folosit de doi doctori germani, Farberse și Schoenenberger, în anii 1920.

Sfecla roșie are proprietatea de a detoxifica organismul și de a asigura celulelor substanțele nutritive și oxigenul necesar bunei lor funcționări. Astfel, dacă celulele corpului sunt bine oxigenate, în ele nu se vor mai acumula substanțe toxice, care în timp să ducă la transformarea lor din celule normale în celule canceroase. Mai mult, celulele oxigenate au un nivel crescut de vitamina C, o altă substanță care face minuni în lupta cu această maladie necrutățoare.

Sfecla roșie conține mult fier, care contribuie la regenerarea celulelor roșii. În plus, stimulează eliminarea toxinelor din ficat, rinichi și sistemul limfatic.

Află cum se prepară băutura minune care omoală celulele canceroase AICI.