Bayern Munchen – Real Madrid 1-2 în prima manşă din semifinalele Champions League GOLURILE VIDEO

Real Madrid a câștigat, miercuri, în deplasare, meciul tur cu Bayern Munchen din semifinalele Champions League, scor 2-1. Manşa a doua se joacă, marţi, 1 mai, de la ora 21:45, pe "Santiago Bernabeu".

25 apr. 2018, 20:36
Bayern Munchen – Real Madrid 1-2 în prima manşă din semifinalele Champions League GOLURILE VIDEO

Bayern Munchen a deschis scorul în minutul 28, când Kimmich a fost servit de James Rodriguez, a scăpat pe partea dreaptă și l-a păcălit pe Navas, alegând să trimită la poartă, în timp ce goalkeeperul lui Real Madrid s-a dus pe centrare. Fără Robben și Boateng, accidentați în minutele 8 și 34, Bayern a primit prima lovitură de la Real Madrid în minutul 44. Marcelo a trimis un șut puternic, din voleu, la colțul lung. Chiar dacă a avut posesia și mai multe ocazii de gol, Bayern a mai încasat un gol în minutul 57. Un contraatac perfect purtat de Real Madrid l-a adus pe Asensio singur cu Ulreich.

BAYERN MUNCHEN – REAL MADRID 1-2 (1-1)

Au marcat: KIMMICH 28 / MARCELO 44, ASENSIO 57

GOLURILE VIDEO AICI

Bayern Munchen: Ulreich – Kimmich, Hummels, Boateng (34 Sule), Rafinha – Javi Martinez (75 Tolisso) – Robben (8 Tiago Alcantara), James Rodriguez, Muller, Ribery – Lewandowski. Antrenor: Jupp Heynckes.

Real Madrid: K. Navas – Carvajal (67 Benzema), Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro (83 Kovacic), Kroos – Lucas Vazquez, Cristiano Ronaldo, Isco (46 Asensio). Antrenor: Zinedine Zidane.

În cealaltă semifinală, prima manşă: LIVERPOOL – ROMA 5-2 (returul se joacă, miercuri, 2 mai, de la ora 21:45, pe „Olimpico”.