Baza FCSB, vandalizată de fani! Mesaje dure la adresa lui Gigi Becali: ce scrie pe gardul „Palatului” din Aleea Alexandru. Anchetă a Poliţiei FOTO ŞI VIDEO

Cei mai duri fani ai celor de la FCSB au intrat duminică seara în baza din Berceni și au scris pe zidurile clădirilor mai multe mesaje dure împotriva patronului Gigi Becali.

15 nov. 2021, 12:55

UPDATE: La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112, de către un agent de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. La fața locului au sosit polițiștii Secției 1 Poliție care au constatat că aspectele sesizate se confirmă fiind declanșate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Baza FCSB, vandalizată de fani! Mesaje durela adresa lui Gigi Becali. Suporterii din Peluza Nord, care au rămas alături de FCSB, au pătruns în cantonament și au scris pe pereții clădirilor insulte la adresa lui Gigi Becali: „Arzi în Iad!”, „Satana”, „Gigi Coach”. De asemenea, pe gardul „Palatului” din Aleea Alexandru a apărut scris: „Mori, Gigi! Satana”.

Baza FCSB, vandalizată de fani! Mesaje durela adresa lui Gigi Becali

De asemenea, ultrașii din Peluza Nord au postat un comunicat prin care l-au ironizat pe Gigi Becali. „Cu deosebit respect și bucurie în suflet suntem absolut încântați de noile / vechile schimbări din clubul nostru. Apreciem dorința de dialog dar o considerăm absolut inutilă atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate! Ne-am dori mereu ca patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofițer de presă, contabil, șef la marketing și mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele 5 schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fără rezultate, lipsa oricărei perspective la câștigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene. Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruși jucatorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevarat această echipă”, au scris fanii.

Edi Iordănescu a fost demis de la FCSB

„Un prim pas important și ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din Pipera, fără tribune (dă-i dracu de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multi funcțional să poata fi și șef de galerie, suporter de rând sau ultras feroce (poate și putin huligan). Viața noastră are sens acum!”, au mai adăugat fanii din Peluza Nord Steaua.