Beat şi fără permis, a omorât un om şi a fugit. Autorul a fost prins

Un tânăr de 29 de ani din judeţul Galaţi a fost reţinut, miercuri, după ce a lovit un om cu mașina și l-a omorât. Autorul faptei nu avea permis de conducere şi era sub influenţa alcoolului, iar după accident a fugit.

26 iun. 2019, 17:44
Beat şi fără permis, a omorât un om şi a fugit. Autorul a fost prins

Poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au fost sesizaţi marți noapte că pe DN 25, în zona localităţii Drăgăneşti, se află o persoană decedată, posibilă victimă a unui accident rutier, informează Poliţia Judeţeană Galaţi.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au găsit, pe sensul de mers Tecuci – Galaţi, corpul neînsufleţit al unui bărbat, identificat ulterior ca având 45 de ani şi fiind din comuna Priponeşti. Lângă acesta, pe acelaşi sens de mers, a fost găsit un autoturism staţionat în afara părţii carosabile, care prezenta avarii şi care, cel mai probabil, fusese implicat în incidentul rutier. Autoturismul aparţine unei femei de 56 de ani, din comuna Barcea.

Conducătorul auto nu a fost găsit la locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior, în persoana unui bărbat, de 29 de ani, din comuna Barcea, despre care poliţiştii au constatat că nu are permis de conducere. Acesta a fost testat alcoolscopic, prezentând, la câteva ore după producerea accidentului, valoarea de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Miercuri, tânărul a fost reţinut pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.