Bebe Cotimanis, în stare de ŞOC după ce Florin Călinescu i-a luat locul la „Românii au Talent”

Cu doar cateva zile inainte ca PRO TV sa anunte ca Florin Calinescu il va inlocui pe postul de jurat la "Romanii au talent", actorul Bebe Cotimanis a acordat un interviu in care vorbea despre cum pregateste noul sezon al emisiunii, semn ca nu avea habar ca va fi schimbat si ca nu avea alte proiecte, asa cum a anuntat PRO TV-ul in comunicatul de despartire.

14 oct. 2015, 09:10
Bebe Cotimanis, în stare de ŞOC după ce Florin Călinescu i-a luat locul la „Românii au Talent”

„Saptamana viitoare vom fi la Cluj, pentru „Romanii au talent”, pe urma avem Chisinau, Craiova, Iasi. Avem de alergat 4-5 saptamani. Jurizam opt ore pe zi, patru ore pauza de pranz, din nou patru ore pauza seara. Ne apuca 12 noaptea. Asta sambata, duminica la fel”, dezvăluia Cotimanis intr-un interviu acordat pe 8 octombrie.

Citeşte şi Florin Călinescu revine în televiziune. Actorul va fi în juriu la „Românii au talent”

Cand a fost intrebat daca juratii se mai cearta in culise, Cotimanis a rememorat un conflict pe care l-a avut cu Mihaela Radulescu, actorul nefiind de acord sa voteze prestatia unei fetite sustinute de Raduleasca.

„Da, cum sa nu. Dar facem asta si in direct. Nu este regie, este conditia pe care am avut-o la semnarea contractului. Vrei sa joc un rol? Nu, sunt un spectator, sunt asa cum ma prinde momentul, pregatit sa fiu surprins. Nu avem regii facute, eu m-am temut mult de chestia asta. Odata mi-a zis Raduleasca sa trecem o fetita, dar eu n-am putut s-o trec. Ea canta foarte bine, dar momentul in sine nu merita sa treaca. Dansatorii cred ca erau putin „ciupiti” de acasa. Ea era o minune de copil, dar am avut de ales si am ales cum am vrut eu. Am plans ca n-am putut s-o trec. Am rugat-o sa ma ierte, dar ea a zis ca nu”, a marturisit Cotimanis.