Bebe Cotimanis, surprins în tandrenţuri cu amanta. Vezi ce decizie a luat soţia lui

Bebe Cotimanis a dat foc relaţiei de 17 ani şi mariajului de patru ani cu Florina Mărcuţă şi s-a aruncat în braţele unei colege de scene, actriţa Iulia Dumitru. El s-a îndrăgostit nebuneşte de actriţa cu care joacă în piesa "Old Love" la Teatrul "Alexandru Davila" din Piteşti şi nu s-a mai gândit la consecinţe. Cei doi au fost văzuţi în tandreţuri şi nu mai încape nicio urmă de îndoială că între ei este o poveste de dragoste. Florina Mărcuţă a ales să se consoleze şi ea cu o vacanţă.

06 feb. 2018, 15:35

Bebe Cotimanis îşi trăieşte povestea de dragoste în văzul tuturor.

De ceva timp, Bebe Cotimanis nu se mai bucură în mod deosebit de traiul alături de soția lui, ci de cel pe care îl are alături de o altă femeie, actriță la rândul ei, Iulia Dumitru, iar surse apropiate de ei, din teatrul din Pitești la care lucrează amândoi susțin că între ei se desfășoară o adevărată poveste de dragoste, informează Spy News.

Florina Mărcuţă şi-a dorit discreţie, aşa că a plecat din ţară.

Make-up artistul se află într-o vacanţă în Spania, alături de o prietenă.

Soţia lui Bebe Cotimanis a publicat imagini din vacanţă, pe pagina ei de Facebook. Evident, nici urmă de soţul ei, care îşi petrece timpul acum cu actriţa Iulia Dumitru. Ultima vacanţă a făcut-o cu familia lui, în formulă completă, alături de cei doi copii , Adela şi Matei, acum câteva luni. La vremea aceea, Florina îl numea „omul meu iubit” şi părea mai fericită ca niciodată.

Bebe Cotimanis a declarat în repetate rânduri că nu se va mai căsători niciodată, dar a făcut pasul cel mare în urmă cu patru ani, după 14 ani de relaţie cu Florina Mărcuţă. „Vocea Pro Tv” s-a căsătorit religios în mare secret, la o mănăstire din vârf de munte.