Bebeluş abandonat în curtea spitalului: „Plângea şi a fost auzit de cei din zonă”

Un bebeluş de o lună a fost abandonat, vineri seară, de mama sa, în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. Poliţiştii au deschis o anchetă au identificat-o pe femeie, aceasta fiind cercetată pentru abandon de familie.

08 dec. 2017, 20:28
Bebeluş abandonat în curtea spitalului: „Plângea şi a fost auzit de cei din zonă”

Potrivit Poliţiei Buzău, cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă i-au sesizat pe oamenii legii că un bebeluş a fost abandonat în curtea instituţiei, în apropierea Unităţii de Primiri Urgenţe. Copilaşul a fost lăsat într-un cărucior, iar plânsul său i-a alertat pe pacienţi.

„Acesta are vârsta de o lună, mama fiind o femeie de 33 de ani din Buzău. Plângea şi a fost auzit de cei din zonă care au sesizat cadrele medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzau, Mihail Drăghiciu.

Drăghiciu a precizat că poliţiştii au întocmit dosar penal, mama fiind cercetată pentru abandon de familie.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că mama practică prostituţia şi mai are şapte copii, toţi fiind în grija statului.

Citeşte şi Mama unui bebeluş mort după naştere, acuzaţii grave: I-a putrezit picioruşul. Camera de ATI era infectă, murdară şi cu aparatură veche