Bebeluşa Oana a primit inelul de logodnă. Vezi cum arată viitorul ei soţ

Oana Ioniţă, ocupanta locului al treilea la "Dansez pentru tine", a trecut prin momente grele în viaţa amoroasă. Şi-a dorit să intemeieze o familie alături de tatăl fetiţei ei, Isabel, însă nu a fost să fie. Acum, fosta bebeluşă este la doar un pas să-şi îndeplinească visul. Iubitul ei i-a oferit inelul de logodnă şi intenţionează să se mărite anul acesta.

11 ian. 2013, 21:10

Oana Ioniţă a trecut prin momente grele cu ani în urmă. Şi-a dorit din tot sufletul să întemeieze o familie alături de tatăl fetiţei ei, Isabel, însă nu a fost să fie.

Soarele a răsărit în sfârşit şi pe strada fostei concurente de la „Dansez pentru tine„. A primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Florin Budnaru, tenor la Teatrul de Operta Ion Dacian din Bucuresti, şi intenţionează să se mărite anul acesta, anunţă protv.ro.

„Am crezut şi cred în iubire şi-n suflete-pereche, dar când vezi câţi oameni din jurul tău divorţează, începi să te întrebi dacă o hârtie poate să ţină împreună două persoane. Acum, cu Florin, am ajuns pentru prima oară în viaţa mea să-mi doresc să mă mărit. Ştiu că va fi magic. Iar Isabel, fetiţa mea de doi anişori, va fi cu siguranţă domnişoara de onoare”, a declarat ea.