„Bebeluşa” Oana Ioniţă, nevoită să renunţe la „MAREA DRAGOSTE”. Află care este motivul

După ce s-a căsătorit cu iubitul ei, tenorul Florin Budnaru, fosta bebeluşă Oana Ioniţă a anunţat recent că este din nou gravidă. Cu toate că bucuria de a deveni iarăşi mamă este copleşitoare, Oana nu a renunţat deocamdată la meseria care a consacrat-o, cea de instructor de dans. Vedeta deţine o scoală de dans şi predă cursuri atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Dansatoarea a vorbit despre planurile sale de viitor şi despre petrecerea de Halloween pe care a organizat-o pentru cursanţii săi.

02 nov. 2013, 09:16
„Bebeluşa” Oana Ioniţă, nevoită să renunţe la „MAREA DRAGOSTE”. Află care este motivul

„Am avut un eveniment pentru care am decorat toată sala, de la un capăt la celălalt, şi am rugat toţi cursanţii să vină îmbrăcaţi în haine de Halloween. Copiii s-au încadrat foarte bine în tematica petrecerii şi în fiecare oră a fost o petrecere diferită”, a declarat ex-bebeluşa.

Cât despre planurile viitoare în ceea ce priveşte cursurile pe care le ţine, deşi este însărcinată, Oana a recunoscut că va fi nevoită să renunţe curând la lecţiile pentru persoanele adulte, deoarece presupun o formă fizică demnă de un instructor în formă, lucru ce nu se va mai putea întâmpla odată cu luarea în greutate pe timpul sarcinii.

„Momentan, este foarte simplu la cursurile de copii, dar la cele pentru adulţi nu ştiu cât timp voi mai putea preda. La prima sarcină am predat până în şase luni, dar acum nu ştiu dacă voi mai sta aşa mult, pentru că am luat deja în greutate. Nu sunt chiar instructorul perfect de dans sau de întreţinere corporală, pentru că, de obicei, instructorii trebuie să fie în formă. Nu într-o formă rotundă, ci într-o formă alungită”, a mai spus Oana, potrivit www.ziarulring.ro.