Bebeto, audiat în fața judecătorilor. Ce a spus despre divorţul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf VIDEO

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a fost audiat, joi, 2 iunie, în procesul de divorţ al părinților săi. Adolescentul de 14 ani, chemat pentru stabilirea custodiei, a dezvăluit cum a fost întâlnirea la Judecătoria Buftea.

03 iun. 2022, 09:14

Bebeto a ajuns în fața judecătorilor. Laurenţiu Reghecampf jr. a mers la tribunal împreună cu Sarah Dumitrescu, sora sa mai mare, dar și cu avocatul mamei sale, care a lipsit de la înfăţişare, fiind plecată în Emiratele Arabe Unite.

Bebeto susţine că n-a mai vorbit cu tatăl său: „Nu a încercat să mă contacteze”

Bebeto a mărturisit în fața judecătorilor că totul a fost bine și că mama lui nu a putut să meargă cu el deoarece se află în Abu Dhabi. „A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint”, a spus Bebeto pentru „Exclusiv VIP„, emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Bebeto, audiat la Judecătoria Buftea. Reghecampf, desfiinţat de Anamaria Prodan: „Este păcatul lui că își târăște copilul în așa ceva”

Laurențiu Reghecampf jr. a mai adăugat că nu a mai vorbit deloc cu tatăl său și că antrenorul nu l-a mai căutat în ultima perioadă. Cu toatea astea însă, recent a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, acolo unde și-a prezentat o pereche de încălțăminte primită chiar de la Laurențiu Reghecampf! „Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze”, a precizat Bebeto.