Bebeto, reacţie dură după ce Reghecampf a fost în Grecia cu presupusa amantă. Ce a transmis fiul antrenorului şi al Anamariei Prodan

Laurențiu Reghecampf a fost surprins în Grecia la masă, alături de persoane dragi lui, dar și alături de Corina, cea despre care se spune ca ar fi amanta antrenorului.

27 iul. 2021, 09:32
Bebeto, reacţie dură după ce Reghecampf a fost în Grecia cu presupusa amantă. Ce a transmis fiul antrenorului şi al Anamariei Prodan

Bebeto, reacţie dură după ce Reghecampf a fost în Grecia cu presupusa amantă. Laurențiu Reghecampf junior, alias Bebeto, a transmis un mesaj, în dreptul unei fotografii pe reţelele de socializare. „Don’t give second chances” („Nu oferi a doua șansă”), este mesajul scris de Bebeto, care a strâns mii de aprecieri în doar 24 de ore, scrie Cancan.

Bebeto, reacţie dură după ce Reghecampf a fost în Grecia cu presupusa amantă

Laurenţiu Reghecampf și prietenii săi au ales să ia masa într-un restaurant exclusivist, unde intrarea se face doar pe bază de rezervare. Acesta a băut câteva pahare de vin și s-a bucurat de preparate delicioase. Celebrul antrenor nu se află în vacanță sigur, ci chiar în compania tinerei Corina, alături de care a petrecut toată seara. La masa antrenorului s-au aflat o gimnastă cunoscută și iubitul acesteia, un domn însoţit de un copil, Corina și prietena acesteia. Cei doi au discutate, au râs, au privit minute bune în telefonul domnișoare, și-au împărțit mâncarea și păreau că se simt bine împreună.

Anamaria Prodan, prima reacţie după imaginile cu Reghecampf în Grecia! Ce a declarat sexy-impresara

Laurenţiu Reghecampf a ales să petreacă zile superbe în Sithonia, alături de o domnişoară super sexy. Anamaria Prodan este în Dubai, acolo unde a anunţat că se va muta definitiv! Domnişoara purta o brăţară Cartier Juste un Clou cu diamante (care, pe site-ul oficial costă 50.000 de dolari). Curios, Laurenţiu Reghecampf a ales să meargă cu maşina, numărul de înmatriculare fiind B … PRD!