Bebeto, umilit de colegi după despărțirea părinților. Anamaria Prodan, despre drama prin care trece Reghe Jr: „Se întoarce de la fotbal cu lacrimi în ochi pentru că un copil sau un părinte i-a strigat ceva”

Laurențiu Reghecampf Jr este extrem de afectat de despărțirea părinților lui. Și ca și cum asta nu ar fi fost destul, micuțul Bebeto este ținta glumelor sau observațiilor deplasate ale copiilor cu care merge la fotbal.

19 oct. 2021, 16:46
Bebeto, umilit de colegi după despărțirea părinților. Anamaria Prodan, despre drama prin care trece Reghe Jr: „Se întoarce de la fotbal cu lacrimi în ochi pentru că un copil sau un părinte i-a strigat ceva”

Bebeto, umilit de copii din pricina situației din familia lor. Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf Jr este extrem de afectat de faptul că tatăl său a părăsit familia și s-a afișat cu noua iubită. Drama copilului este amplificată de faptul că unii dintre copiii cu care merge la fotbal îi întorc cuțitul în rană, făcând diverse remarci despre situația din familia lui.

Bebeto, umilit de copii din pricina situației din familia Reghecampf

Din acest motiv, Anamaria Prodan își acuză fostul soț că a târât familia în mocirlă.

Toată această batjocoră va cădea pe copiii noștri. Copilul meu când merge la fotbal nu face altceva decât să vină cu lacrimi în ochi pentru că un anume părinte sau un anume copil i-a strigat ceva.

Citeste si Anamaria Prodan rupe tăcerea despre divorţ: „S-a terminat, nu mai există cale de împăcare. Pentru mine este o trădare fabuloasă”

Bebeto e foarte afectat și e normal pentru că familia Prodan-Reghecampf a fost atât de unită, dar se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc.

Oamenii care nu știu ce înseamnă familia, mai au timp să învețe și în alte vieți. Tatăl meu m-a învățat că familie e sfântă, familia nu se trădează. De familie nu-ți bați joc și nu-i trădezi. Asta face familia Prodan, a ieșit mereu în presă cu premii internaționale”, a spus Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

Anamaria Prodan nu crede că are o karmă negativă

Odată cu anunțul oficial al divorțului, a revenit în atenția publicului un aspect controversat din trecutul Anamariei Prodan, și anume faptul că, atunci când a intrat într-o relație cu Reghe, acesta era căsătorit. Impresara susține, însă, că nu e vorba de vreun blestem al primei soții a lui Reghe, pentru că aceștia nu ar fi mai avut nicio legătură atunci când a apărut ea.

Asta e o prostie. Când m-am reîntâlnit cu Laurențiu Reghecampf după 13 ani și când am hotărât amândoi să mergem mai departe pentru că ne pierduserăm în trecut l-am întrebat ce legătură mai are cu soția sa. El mi-a spus că nu mai au niciun fel de legătură de doi ani, că dorm în camere separate.

Nici momentul în care Luca a apărut nu i-a mai apropiat. Am aceste mesaje pe un BlackBerry. Am invitat-o pe doamna Mariana Reghecampf la masă, unde a fost și Laurențiu, și i-am întrebat dacă cei doi își mai pot repara relația pentru a fi eu liniștită sufletește. Laurențiu a spus că nu se mai poate repara nimic, pentru că ruptura era de câțiva ani.

În fața lui Dumnezeu eu stau dreaptă. Eu l-am susținut pe soțul meu mereu. Nu sunt obișnuită cu asemenea scandaluri, când l-am luat pe Laurențiu Reghecampf eram Anamaria Prodan și l-am ridicat pe culmile succesului. Am încercat să am o atitudine extraordinară, cred că puține soții au asemenea atitudine când văd acele poze în presă. El va rămâne sufletul nostru. Copiii mei n-au voie să uite că Laurențiu Reghecampf e tatăl lor„, a precizat Anamaria pentru sursa citată.

Citeste si Gigi Becali intervine în divorțul dintre Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. „Doamne, miluiește-mă!”