Becali a interzis familiei să depună CERERE DE GRAŢIERE

Giovani Becali a interzis familiei să facă o cerere de graţiere în numele lui! Vestea vine la doar cîteva zile după ce Gică Popeacu a anunțat că nu vrea clemență din partea președintelui Traian Băsescu!

16 mart. 2014, 09:38
Becali a interzis familiei să depună CERERE DE GRAŢIERE

Dacă Gigi Becali a făcut pînă acum cinci cerei de graţiere, în schimb Giovani Becali le-a transmis membrilor familiei sale să nu cumva să le treacă prin cap să facă o astfel de cere. “Vedeţi să nu vă prind! Să nu mă faceţi de rîs şi să vă apucaţi să vă milogiţi de Băsescu să mă graţieze! Dacă o să aflu că o să faceţi acest lucru, iar televiziunile vor da toate că Giovani Becali vrea graţiere, atunci să nu mai aveţi curajul să venţi la mine la puşcărie că nu o să vă mai primesc“, a transmis poruncitor Giovani către familie.

Gigi Becali nu renunță la grațiere. Bucuros că Popescu refuză!

Gigi Becali încă speră că Traian Băsescu îi va accepta cererea de grațiere. Mai mult, apropiați ai lui au dezvăluit pentru fanatik.ro că a fost bucuros la aflarea veștii că Popescu nu vrea să fie grațiat! Astfel, șansele lui de a fi eliberat vor crește semnificativ. Becali speră ca pe lîngă el să fie eliberat și Jean Pădureanu. “Să îl graţieze și pe Jean Pădureanu, că omul ala moare sigur în puşcărie!”, le-a spus Becali oamenilor săi.