Becali, atac la Crin Antonescu: „Mi-a fost amic, dar a fost cel mai mare TRĂDĂTOR. Gorghiu, fără niciun pic de valoare”

Fostul europarlamentar Gigi Becali a dezvăluit la România TV ce părere are despre Alina Gorghiu şi Crin Antonescu. Finanţatorul echipei Steaua l-a caracterizat pe Crin Antonescu ca fiind un "laş" pentru că a renunţat la şefia PNL şi a lăsat partidul pe mâna Alinei Gorghiu, care "nu are niciun pic de valoare".

27 dec. 2015, 10:42
Becali, atac la Crin Antonescu: „Mi-a fost amic, dar a fost cel mai mare TRĂDĂTOR. Gorghiu, fără niciun pic de valoare”

Gigi Becali l-a criticat pe Crin Antonescu pentru faptul că a lăsat şefia PNL pe mâna cui nu trebuia.

„Din punctul meu de vedere, Crin Antonescu pe care l-am iubit, care mi-a fost amic şi prieten, a fost cel mai mare trădător. Cel mai mare laş că ne-a lăsat pe mâna cui ne-a lăsat. (…) Eu, toată viaţa mea am să iubesc adevărul şi adevărul e acesta şi să rămână clar pentru toată lumea că n-am de ce să ascund nimic”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Citeşte şi: Gigi Becali, despre posibila revenire în politică: Dacă nu-mi dau binecuvântare Sfinţii Părinţi nu înfiinţez noul partid

Totodată, finanţatorul echipei Steaua a atacat-o şi pe Alina Gorghiu, copreşedinte PNL.

„Spre exemplu această doamnă Gorghiu (…) nici n-o băgam în seamă eu. Stătea la Comisia Juridică în dreapta mea, nici nu mă interesa. Nu avea niciun pic de valoare. Mă intrigă totuşi şi mânia pe care o am că se întâmplă în ţara mea ca oameni fără valoare să fie preşedinţi de partid”, a adăugat Gigi Becali.

Gigi Becali a anunţat la începutul lunii decembrie că îşi face partid şi vrea să schimbe actualii parlamentari şi primari cu preoţi. Formaţiunea se va numi „Familia Ortodoxă”, iar primul obiectiv după ce va ajunge la putere este alocarea de fonduri masive de la bugetul de stat pentru biserici, informează România TV.

În noua formaţiune Gigi Becali nu va avea nicio funcţie.Partidul ar urma să fie condus de Virgiliu Popescu, redactor-şef al revistei „Familia Ortodoxă”, a mai anunţat Gigi Becali.

Citeşte şi Bisericile rămân fără bani de la Guvern. Gigi Becali, REACŢIE ULUITOARE: Prima dată îi dai lui Hristos, la biserică