Becali, iritat de popularitatea lui Johannis: „E bun şi de împărat!”

Gigi Becali nu înţelege de ce Klaus Johannis este atât de popular în USL. Patronul Stelei îl ironizează pe primarul Sibiului, într-o intervenţie TV, spunând că ar fi bun şi de împărat, nu doar de premier sau preşedinte, aşa cum a sugerat liderul PNL, Crin Antonescu. 

22 feb. 2013, 14:04
Becali, iritat de popularitatea lui Johannis: „E bun şi de împărat!”

Gigi Becali este iritat de faptul că primarul Sibiului, Klaus Johannis, este primit cu surle şi trâmbiţe în PNL, în timp ce el a fost marginalizat.

Finanţatorul Stelei a declarat că el face mai mult bine României decât Johannis şi toţi cei care-l sprijină, la un loc. Deputatul chiar l-a imitat pe primarul Sibiului, dar şi pe Crin Antonescu, care a spus ca Johannis este bun şi de preşedinte şi de premier. 

„Nu e bun Becali la PNL. De ce? Domne’, Becali la PNL strică imaginea. Johannis e bun. Johannis e bun şi de premier şi de preşedinte şi cumva şi de împărat e bun Johannis! Becali nu e bun… Până la urmă ce au făcut? Ce au făcut ei şi ce am făcut eu? Am făcut cât toţi la un loc”, a spus Becali la Digi Sport . 

Klaus Johannis, primarul Sibiului, s-a înscris miercuri în PNL. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că din noua structură de conducere a liberalilor ar putea face parte şi un prim-vicepreşedinte, apreciind că primarul Sibiului, Klaus Johannis, sau oricare alt coleg din partid ar putea fi propus pentru o astfel de funcţie.

Mai multe organizaţii locale ale PNL şi-a anunţat deja susţinerea pentru Klaus Johannis în funcţia de prim-vicepreşedinte PNL.

Şi senatorul PSD Mircea Geoană a declarat că prezentarea lui Klaus Johannis ca prim-ministeriabil şi prezidențiabil riscă să deranjeze electoratul PSD şi nu numai, el apreciind că această „mutare” se poate interpreta drept dorinţa PNL de a acapara întreaga putere.