Becali, primele declaraţii după descinderile DNA de la FRF: „Așa trebuie să fure, ca pisica!”

Gigi Becali, patronul FCSB, îl apără pe Ionuț Lupescu după ce Răzvan Burleanu a dezvăluit că fostul internațional a primit 300.000 de euro după două contracte cu FRF.

15 mart. 2018, 10:28
Becali, primele declaraţii după descinderile DNA de la FRF: „Așa trebuie să fure, ca pisica!”

„E cineva sfânt? Credeți că Burleanu a fost curat? Credeți că Daum a venit pe competență? Credeți că Mircea Sandu a fost curat? Nu mă interesează toate astea. Pe mine mă interesează să își facă treabă și să fie cumpătat. Din contractul de 300.000 de euro, a «ciupit» și el 30.000 de euro. Că doar nu e prost. Dar nu mă interesează asta.

Nu vine nimeni la FRF să spună că primește 3.000 de euro salariu pe lună și ca să fie curat. Știm cu toți că o să facă anumite lucruri. Acesta este adevărul. Dacă era un contract de 7 milioane de euro, din care fura 2 milioane, atunci era prejudiciu. La un contract de 300.000 de euro poate lua 30.000. Mie îmi zicea tata, când furam caise și cireșe «Dacă furi precum pisica, Securitatea te vede, dar mai închide ochii. Dacă furi ca lupul, vine și te ia».

Așa trebuie făcut, ca pisica. Dacă dintr-un contract de 100 de milioane furi 1 milion, DNA și SRI nu zic nimic. Când iei 10% dintr-un contract și nu neîndrepățești pe altul, nu e nicio problemă. Dacă iei de la altul, nu mai sunt de acord.

Oricum, Burleanu are probe? Și oricum s-au prescris faptele. Noi nu ne simțim păgubiți. Eu mă simt păgubit când vine Daum la națională și ia câteva sute de mii de euro și ne duce în groapă”, a spus Gigi Becali la Pro X.