Becali, SCRISOARE pentru sinistraţi. Cum vrea latifundiarul din Pipera să ajungă VOLUNTAR la INUNDAŢII VIDEO

Gigi Becali a aflat de la televizor de dezastrul provocat de ape din judeţul Galaţi şi vrea să îi ajute pe sinistraţi. Astfel, latifundiarul a depus o cerere de a părăsi închisoarea, pentru a da o mână de ajutor sinistraţilor afectaţi de inundaţii. Acesta a dat deja ordin ca mai multe TIR-uri pline cu alimente, îmbrăcăminte şi saltele să ajungă la sinistraţi, informează România TV.

13 sept. 2013, 21:04
Becali, SCRISOARE pentru sinistraţi. Cum vrea latifundiarul din Pipera să ajungă VOLUNTAR la INUNDAŢII VIDEO

Am pus Rele în loc de Bune şi Ură în locul Iubirii mele” Dar acum respectați legea „275/2006 (…) voluntariat în caz de calamitate. Şi voi merge acolo în condițiile legii să-mi ajut neamul întru Hristos și nu mă voi întoarce până nu voi rezolva toate problemele până la ultimul, din surse proprii. Căci mi-a dat Dumnezeu ca dreptului Iov și ce voi face eu cu averile când poporul meu se chinuie? Ale Tale dintre ale Tale. Slavă Lui Dumnezeu căci nu de la mine dau ci dintre ale lui Regele David. „Grăit-au împotriva mea cu limbă vicleană și cu cuvinte de ură m-au înconjurat și s-au luptat cu mine în zadar„, a scris Gigi Becali în scrisoarea sa.

Gigi Becali a sărit în ajutorul sinistraţilor din judeţul Galaţi. Astfel, 20 de TIR-uri încărcate cu paturi, saltele, conserve, apă, ulei, pâine şi produse neperisabile vor ajunge în zonele grav afectate de inundaţii. Mai mult decât atât, Gigi Becali vrea să meargă personal să le înmâneze, aşa că a făcut o cerere către penitenciar.