Becali se foloseşte de Steaua ca să SCAPE de puşcărie. Ce scrie în cererea de întrerupere a pedepsei

Gigi Becali încearcă să scape de închisoare, cel puţin pentru o perioadă, folosindu-se de numele Stelei, echipă pe care o finanţează de 10 ani. În cererea de întrerupere a pedepsei pentru o perioadă de trei luni, obţinută de România TV, omul de afaceri, condamnat în dosarul transferului de terenuri cu MApN îşi argumentează solicitarea spunând că gruparea "roş-albastră" are nevoie de el în libertate pentru a funcţiona în continuare.

07 iun. 2013, 14:07

Gigi Becali argumentează cererea sa de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare prin faptul că susţinerea sa financiară este indispensabilă echipei de fotbal Steaua Bucureşti, campioana României, care se pregăteşte în prezent pentru preliminariile Ligii Campionilor.

Totodată, Becali arată că 10 jucători ai Stelei fac parte din echipa naţională a României şi au nevoie de sprijinul său financiar.

Gigi Becali, condamnat la trei ani în dosarul terenurilor MApN şi tot la 3 ani în doarul „Valiza”, consideră că fiind „unicul finanţator al echipei Steaua Bucureşti”, echipa riscă să nu mai aibă performanţe sau chiar să dispară din cauza dispariţiei finanţării pe perioada în care el se va afla în detenţie.

În continuare, Becali arată că impactul negativ pe care condamnarea sa îl are asupra Stelei ar urma să se răsfrângă şi asupra celor „peste 4 milioane de suporteri activi” şi a imaginii României în lume.

Odată cu echipa Steaua, susţine Becalii, împreună cu avocaţii săi, va avea de suferit şi echipa naţională de fotbal a României