Becali se laudă cu o scrisoare de la preşedintele PE: „Să vadă nepoţii cine a fost bunicul lor”

Deputatul PNL Gigi Becali este tare mândru de o scrisoare primită de la preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz,  în care acesta îi mulţumeşte pentru activitatea depusă ca europarlamentar. Becali spune că e o adevărată "moştenire" pe care o lasă "nepoţilor ca să vadă cine a fost bunicul lor".

05 feb. 2013, 11:00
Becali se laudă cu o scrisoare de la preşedintele PE: „Să vadă nepoţii cine a fost bunicul lor”

Vă felicit călduros pentru alegerea dumneavoastră ca membru al Parlamentului European şi vă urez succes în activitatea dumnavoastră. Doresc să vă mulţumesc personal şi în numele colegilor noştri pentru contribuţia dumneavoastră pozitivă la activitatea noastră pe durata întregului dumneavoastră mandat în Parlamentul European”, a citit Becali din scrisoarea pe care Martin Schulz i-a trimis-o în limba română.

Pentru Becali, epistola este un motiv de fală pe care vrea să îl arate şi nepoţilor. „Am ţinut să fac publică scrisoarea ca să demonstrez că eu, Becali, pe unde trec, nu trec ca peştele prin apă, ca să demonstrez că am ce arăta nepoţilor peste 20-30 de ani: am să le arăt scrisoarea lui Martin Schulz, am să le pun pe monitor discursul mei în Parlamentul European, o să le artă discursul meu în Parlamentul României, întâlnirile cu Berlusconi şi cu alţi preşedinţi de cluburi din Europa. Ăsta e Becali!„, a afirmat deputatul PNL.

Liberalul recunoaşte că este o scrisoare de politeţe, însă pentru el este mai mult decât atât. „E o scrisoare de politeţe, se practică acest lucru, dar politeţea lui Martin Schulz şi-a exprimat-o printr-o scrisoare către Gigi Becali şi pentru mine e important. Putea să ignore acest lucru. Să nu credeţi că trimite la toţi parlamentarii care-şi dau demisia din Parlamentul European. Numai că eu eram Becali, un nume ce nu poate fi ocolit când pleacă din Parlament. E o moştenire pe care o las nepoţilor ca să vadă cine a fost bunicul lor„, a spus Becali.

Acesta a spus că, dacă va ajunge la Bruxelles, îi va face o vizită lui Schulz pentru a-i mulţumi personal. „A propos de imagine şi acele MCV-uri, dacă mă ocupam eu personal şi aveam misiunea să fie un MCV bun pentru România, aţi fi văzut un MCV extraordinar”, a conchis Becali.