Gigi Becali şi-a dezvăluit planul. Cum vrea să arate FCSB în 5 ani: „O să vedeţi asta”

Gigi Becali l-a prezentat ieri, în direct la Digi Sport 1, pe Mihai Teja la FCSB. Noul antrenor are obiective clare, iar în vară patronul va trage linie și va stabili dacă cele două părți vor continua colaborarea, în ciuda faptului că înțelegerea se întinde pe un an și jumătate.

28 dec. 2018, 13:55
Gigi Becali şi-a dezvăluit planul. Cum vrea să arate FCSB în 5 ani: „O să vedeţi asta”

Printre altele, la conferința de presă de ieri, Becali a anunțat și ce plan măreț are cu academia de fotbal pe care o deține: va crește jucători pentru FCSB și în 5 ani vrea să formeze o echipă formată 100% din români.

Citeşte şi Gigi Becali, despre cum muncea ca deţinut la Academia Hagi: „Eram la 7 stele! Când venea controlul, ţineam directorul la poartă!”

„I-am zis ‘ia ce vrei tu, dar nu mai vreau străini, vreau să fim noi, români’. În 5-6 ani produc la academie și o să vedeți numai români. Academia va produce jucători valoroşi şi nu va mai trebui să cumpărăm fotbalişti străini. Uşor-uşor, o să renunţăm la străini. Vreau să fac o echipă doar din români”, a afirmat Becali.

În acest moment, nu mai puțin de 8 jucători străini sunt sub contract cu FCSB. Dintre aceștia, cel puțin 4 sunt titulari: Planic, Morais, Teixeira și Gnohere.

Jucătorii străini care se află acum sub contract cu FCSB:
Bogdan Planic – sârb
Marko Momcilovic – sârb
Junior Morais – brazilian
Hristo Zlatinski – bulgar
Antonio Jakolis – croat
William de Amorim – brazilian
Filipe Teixeira – portughez
Harlem Gnohere – francez