Incredibil ce afiş a pus Gigi Becali pe poarta palatului când a plecat în concediu. „Am făcut-o din dragoste pentru…”

Copie fidelă a Hotelului Biron, actualul Muzeu Rodin din Paris, casa de pe Aleea Alexandru, cunoscută astăzi drept Palatul lui Gigi Becali, pe care l-a cumpărat în 2006, are lipit un afiş incredibil.

02 iul. 2016, 11:50

„Dl. George Becali este în concediu”, este afişul care stă lipit pe poarta palatului care îi aparţine lui Gigi Becali, scrie cancan.ro. Omul de afaceri se află în vacanţă pe litoralul românesc, respectiv în staţiunea Mamaia, la un club al nepoţilor lui. 

Citeşte şi Gigi Becali îşi bagă fetele în afaceri. Teodora a primit 50% din firma care va lua despăgubiri uriaşe de la ANRP

„Când am plecat în concediu m-am gandit că vor veni oameni bolnavi, nevoiaşi şi am zis că decât să stea ore în şir aici la Palat, eu nu sunt, am zis, mă, puneţi un afiş sunt plecat în concediu, macar dacă vin, să stea 5 minute şi să plece. Am făcut-o din dragoste pentru oameni”, a declarat Gigi Becali la România TV

Omul de afaceri nu a precizat când se întoparce din concediu. „Nu ştiu exact, eu sunt imprevizibil, io dacă ma plictisesc plec din concediu. Oameni vin zilnic la palat, bani nu mai dau, dar mai ajut oamenii care au nevgoie să meargă la spitale, pentru operaţii, să-şi facă dinţii, am o relaţie cu anumite spitale şi îi trimit pe oameni acolo şi plătesc eu”, a amintit Gigi Becali. 

Citeşte şi CEAUŞESCU ar muri de invidie. Imagini incredibile din băile aurite ale palatului lui Gigi Becali FOTO

Gigi Becali a făcut şi un apel de la Mamaia către fotoreporteri. „Să nu-mi mai fotografieze fetele la plajă, că nu este frumos, dacă înţeleg de voie bună, dacă nu, acţionăm pe bază legală”, a mai spus Gigi Becali.