Beckham, dezvăluiri şocante din vestiarul lui Manchester United: Am fost obligat să mă masturbez

Într-un documentar despre generaţia 1992 a lui Manchester United, din care făceau parte, între alţii, Ryan Giggs, Paul Scholes sau Nicky Butt, David Beckham a dezvăluit că a fost pus să se masturbeze, ca parte a unui ritual de iniţiere.

03 dec. 2013, 07:51
Beckham, dezvăluiri şocante din vestiarul lui Manchester United: Am fost obligat să mă masturbez

La fel ca în armată sau alte colectivităţi se pare că integrarea într-o mare echipă de fotbal este precedată de un ritual de iniţiere, care diferă de la un club la altul.

Cel din vestiarul lui Manchester United a fost dezvăluit de David Beckham în cadrul documentarului Class of 92, care prezintă în amănunt performanţele generaţiei 1992 a lui Manchester United, din care au mai făcut parte Ryan Giggs, Nicky Butt, Gary şi Phil Neville sau Paul Scholes. „Colegii mei m-au obligat să mă masturbez, folosind poza lui Clayton Blackmore, fostul jucător al lui United. Da, ştiu, nu e normal, dar fiecare trebuia să treacă prin acest moment de iniţiere„, a spus David Beckham.

Întrebat care ar fi actorul potrivit să interpreteze rolul său în cazul în care s-ar face un film despre viaţa sa, David Beckham a răspuns: Brad Pitt.

Vezi şi O româncă superbă a pozat împreună cu David Beckham