Beizadeaua de magistrat, ridicată de poliţie din bar

Fiul de magistrat care a înjunghiat cu cuţitul un tânăr la o petrecere în Craiova a fost săltat de poliţie din cafenea. El a fost citat la audieri, dar in loc să meargă la secţie, s-a dus să se distreze. Poliţiştii l-au ridicat din bar, l-au reţinut, iar miercuri va fi dus la mandatul de arestare preventivă.

17 feb. 2016, 06:49
Beizadeaua de magistrat, ridicată de poliţie din bar

Fiul unei judecătoare a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar miercuri va fi prezentat cu propunerea de arestare preventivă. Băiatul era căutat de oamenii legii încă de sâmbătă noaptea, atunci în timp ce se afla la o petrecere la Casa Studenţilor a scos un cuţit şi a început să ameninţe în stânga şi-n dreapta. Speriaţi, oamenii au luat-o la fugă, iar fiul judecătoarei a alergat după ei pe coridoarele clădirii.

În faţa Casei Studenţilor a înjunghiat un bărbat de 35 de ani şi s-a făcut dispărut. Poliţiştii au trimis acasă citaţie, însă individul a refuzat să se prezinte la secţie. Pe numele lui a fost emis mandat de aducere şi marţi a fost găsit într-o cafenea de unde a fost ridicat.