Belelele se ţin scai de Daniela Gyorfi. Ce a păţit cântăreaţa

Pe scenă este mereu sexy şi explozivă, dar în viaţa de zi cu zi, Daniela Gyorfi este o femeie cât se poate de normală, cu activităţi, dar şi probleme cotidiene. Chiar dacă perioada sărbătorilor ar trebui să fie una plină de surprize plăcute, blonda a avut parte doar de ghinioane.

09 ian. 2016, 08:45
Belelele se ţin scai de Daniela Gyorfi. Ce a păţit cântăreaţa

Chiar dacă a trecut printr-o adevărată dramă atunci când mama ei s-a stins din viaţă, iar acum, după doi ani, poate spune că a reuşit să îşi revină, cât de cât, se pare că viaţa încă o pune la încercare pe Daniela Gyorfi, prin „păţanii” mult mai mici, dar totuşi de impact, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Daniela Gyorfi este în LACRIMI! Toby, căţelul său, a MURIT

Ca orice artist, atât de Crăciun, cât şi de Revelion, Daniela s-a aflat pe scenă, acolo unde a întreţinut atmosfera pentru sute de oameni. Cu toate astea, sărbătorile ei au fost presărate şi cu mici incidente, casnice, care însă au usturat-o pe artistă la buzunar. „Am avut un sfârşit de an aşa cum nu mă aşteptam. Destul de nefast. De Craciun, pe 24, mi-a fost spart geamul de la maşină. Abia am găsit un service auto să o pot lăsa, pentru că eu plecam la concerte. Ghinioanele nu s-au oprit aici, iar pe 26, George a pierdut câteva sute de euro. Am încercat să ne gândim că aşa s-au spart ghinioanele şi s-a dus tot răul din viaţa noastră”, a declarat Daniela.

Citeşte şi Daniela Gyorfi are INTERDICŢIE la TV: „Tot timpul mă dădeau afară. Am fost interzisă!”

După toate peripeţiile prin care au trecut, Daniela şi George Tal s-au concentrat serios pe muncă, pentru a recupera toate cheltuielile. „2016 l-am inceput bine. Nu ne-am îmbogăţit de Revelion, dar suntem cât se poate de bine. Până la urmă banii nu aduc fericirea, dar numărul lor contează”, a mai spus artista.