Bella Santiago și-a revăzut mama grav bolnavă după mai bine de cinci ani. Artista s-a întors la casa părintească din Filipine: „Foarte emoționant. Mama plângea când m-a văzut”

Bella Santiago s-a întors la casa părintească din Filipine, după cinci ani în care nu și-a mai văzut mama grav bolnavă.

10 oct. 2023, 15:33
Bella Santiago și-a revăzut mama grav bolnavă după mai bine de cinci ani. Artista s-a întors la casa părintească din Filipine: „Foarte emoționant. Mama plângea când m-a văzut”
Bella Santiago s-a întors pe plaiurile natale, în Filipine, după mai bine de 5 ani

Bella Santiago a plecat împreună cu soțul ei, Ionuț Grigore, și fiica lor într-o vacanță pe meleagurile natale, în filipine. Artista și-a revăzut mama după cinci ani de zile. Aceasta a recunoscut că primul lucru pe care l-a făcut a fost curățenia generală, deoarece mama ei este foarte bolnavă și nu poate să se descurce de una singură.

Citește și: Cine este, de fapt, iubita lui Dinu Maxer. Adevărul despre trecutul Magdalenei Chihaia

„Foarte emoționant. Mama plângea când m-a văzut. Spunea că nu m-a văzut de 5 ani și era supărată că nu am mai ajuns de mult. M-a luat în brațe, a pupat-o și pe fata mea, pe soț. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să fac curățenie. Are probleme cu spatele și nu mai poate să se miște, de tot. Am curățat tot, hainele ei le-am aruncat și am schimbat totul nou. I-am spus că nu trebuie să stea așa și s-a supărat că am aruncat”, a spus Bella Santiago, potrivit antenastars.ro.

Citește și: Motivul teribil pentru care Irinel Columbeanu a fost internat la azil: „Nu a mai știut să ajungă acasă, nu a mai știut cine este”. Cine îi plătește azilul în condițiile în care pensia nu îi este suficientă pentru acoperirea cheltuielilor

Vedeta a mărturisit că a trebuit să aibă grijă de mama ei bătrână și cu probleme de sănătate.

„Am simțit că am un copil nou născut. Mama se trezea din oră în oră și îi dădeam să mânânce. Îi făceam lapte sau mâncare, apoi o întrebam ce vrea atunci, apoi adoarme. Așa a fost vacanța noastră”, a afirmat artista.

Bella Santiago a mărturisit că mama ei nu a vrut să vină alături de ea în România, chiar dacă a încercat să o convingă.

„Am încercat, uneori zice că vrea, apoi se schimbe. Mi-a spus că e diferita temperatura aici și nu ar putea sta, acolo e casa ei. Va fi greu pentru ea că are scolioză, iar drumul e lung”, a mai spus artista.