Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cuplat din nou, la 17 ani de la despărţire! Vacanţă romantică în Montana

Ben Affleck, 48 de ani, și Jennifer Lopez, 51 de ani, s-au bucurat împreună de o escapadă romantică într-o stațiune de schi de lux din Montana.  Este a doua oară în mai puțin de o săptămână, când cei doi au fost văzuţi împreună!

10 mai 2021, 22:47
Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cuplat din nou, la 17 ani de la despărţire! Vacanţă romantică în Montana

Ben Affleck și Jennifer Lopez au fost fost logodiţi în 2002, dar și-au amânat nunta pentru 2003, iar în 2004 s-au despărţit! În imaginile exclusive obținute de DailyMail, cei doi păreau relaxați, în timp ce stăteau unul lângă altul într-un SUV, la revenirea în Los Angeles. Actorul este un mare fan al Big Sky Resort din Munții Stâncoși, stabiliment situat aproape de Parcul Național Yellowstone, după ce a fost acolo în mai multe vacanțe cu fosta soție, Jennifer Garner, și cei trei copii ai lor, Violet, 15, Seraphina, 12 și Samuel, 9.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au cuplat din nou

Jennifer Lopez este din New York, dar locuiește în prezent în Los Angeles, la fel ca Ben Affleck.  În urmă cu doar câteva zile, au apărut imagini cu Affleck îndreptându-se spre casa din Bel-Air a artistei. Fosta pereche a fost surprinsă petrecând timp în locuința artistei din Los Angeles, California. Ben a vizitat-o pe Jennifer pe 30 aprilie 2021. Potrivit E!News, Ben și-a lăsat mașina proprie în fața hotelului Bel Air, înainte de a lua o altă mașină până la solistă acasă. La prânz, actorul a fost adus de la cântăreață în fața hotelului Bel Air. Întâlnirea a venit la câteva săptămâni după ce Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez.  „Gărzile de corp ale cântăreței l-au preluat pe Ben de la Hotelul Bel-Air, apoi l-au adus înapoi după câteva ore petrecute acasă la ea”, a declarat o sursă pentru Page Six. Surse apropiate lor spun însă că cei doi foști iubiți sunt doar prieteni, nimic mai mult.

Secretul lui Jennifer Lopez. Ce face cântăreața pentru a arăta ca o adolescentă la 51 de ani