Bendeac, despre o cântăreaţă celebră: Din punct de vedere sexual, era naprasnică. Ştia ce vrea

Mihai Bendeac a creat vâlvă mare pe pagina lui de Facebook după ce a scris un mesaj la adresa Mariei Tănase. Actorul consideră că nonconformismul de care dădea dovadă celebra cântăreaţa era de lăudat, însă prietenii viertuali l-au contrazis. Mulţi l-au acuzat pentru ceea ce a scris şi l-au trimis să-şi facă un control.

07 iul. 2013, 15:33
Bendeac, despre o cântăreaţă celebră: Din punct de vedere sexual, era naprasnică. Ştia ce vrea

„Din punct de vedere sexual, era năprasnică. Ştia ce vrea. Şi, când voia ceva, nu stătea la discuţii. „Bună ziua. Cum te numeşti? Uite ce e, deseară te aştept la mine. Asta e adresa.”

De-a lungul anilor, s-au adunat sute de aventuri. O viaţă trăită în plăceri. Voia? Simţea instinctul? Go for it!

Nu.. Nu se gândea „Oh, dar vai! Stai… Principii… Morală… Ce-o să zică lumea? Ce o să creadă despre mine?”

De ce nu se gândea la lucrurile astea? Pentru că numai două categorii de femei îşi ridică astfel de probleme: cele nesigure şi lipsite de personalitate ori curvele.

Ea nu era nici una, nici alta.

EA era Maria Tănase…, a scris Bendeac pe pagina de Facebook.

Mesajul postat de actor a atras o serie de comentarii, care mai de care mai acide.

„Oare mama ta gândeşte la fel ca tine?! Oare a pierdut ceva de la viaţă că şi-a văzut de viaţa ei lângă un singur bărbat, adică tatăl tău, oare ar fi fost mai bine să dea frâu liber sentimentelor şi la fiecare atracţie fizică pe care a avut-o în viaţa ei? … ESTI BOLNAV BENDEACULE, UN PERICOL PUBLIC PENTRU CEI MAI SLABI DE INGER CE TE IDOLATRIZEAZĂ şI IAU DREPT NORMAL DEZECHILIBRUL CE TU ÎL FACI SĂ PARĂ NORMAL! Acestă duduie mare la sfat despre ce tu vrei să ne arăţi că te documentezi şi nu pierzi vremea şi cică eşti cult şi deshis la minte (părerea mea e că ai luat-o razna!), ERA O CURVĂ! Dacă cu adevărat se destrăbăla aşa din plăcere cum tu ne relatezi, aşa că ne schimbăm părerea despre valoarea ei şi asta datorita noncomformismului tău…..”, a scris Iofcea Amelia.

Şi mesajele au continuat.„Esti mitocan”, a scris Bianca Haraga .

„Mihai…tu ai consideraţie faţă de cineva? Eşti capabil de vreun sentiment nobil?”, a scris Cristina Olteanu.

Vezi şi: Bendeac face portretul ROBOT al femeii IDEALE. Vezi cu cine ar trebui să semene