Bendeac le face praf pe Simona Traşcă, Laurette şi Denisa Bita

Mihai Bendeac a postat pe pagina de Facebook un mesaj dur la adresa unor domniţie din showbizz-ul românesc. El şi-a spus părerea despre Simona Traşcă, Laurette şi Denisa Bita, după ce fetele au mărturisit ce ar face dacă ar veni Sfârşitul Lumii.

22 aug. 2013, 10:56
Bendeac le face praf pe Simona Traşcă, Laurette şi Denisa Bita

Abia am scăpat de apocalipsa mayaşă, că se anunţă alta. De data aceasta este vorba de o previziune a celebrului călugăr Rasputin, care a spus că pământul va fi mistuit de flăcări. Sfârşitul lumii prezis de Rasputin este aproape: 23 august 2013.

Trei domniţe de la noi au fost întrebate ce „program” au pentru joi, iar răspunsurile lor nu au fost deloc pe placul lui Bendeac.

Pai zic „Hai să le văd!” Cine sunt vedetele chestionate? Simona Traşcă, Denisa Bita şi Laurette. :)) Să le luam pe rând. Cel mai decent a răspuns SIMONA TRAŞCĂ:

„O să stau cu fiul meu pentru că este cel mai important pentru mine. Dacă era sfârșitul lumii eram fericită, pentru că Dumnezeu mă iubește și am încredere în El.”

Un pic prea mistic pentru gustul meu, timpii verbali folosiţi ca pe baltă, dar un răspuns în limite onorabile. Dar, staţi! Staţi şi nu manaţi! Pe Bendeac îl ascultaţi! Că acum vine artileria grea! :))

DENISA BITA (apropo, de-asta n-am mai auzit până acum): „Mi-aș cumpăra toate gentuțele și pantofii, aș cheltui toți banii să nu mai rămână nimic. Apoi mi-aș lua prietenele și aș merge în club să mă îmbăt să nu mai știu de mine.”

Oh, da! Iată nişte activităţi extrem de elevate şi pline de spiritualitate. Demne fix de o legumă lobotomizată care ar aduna până în ultima secunde căcaturi materiale ce nu contează. Dar marea întrebare care se ridică este: Oare vânzătorii din Mall-uri sau chelnerii şi DJ-ii din discoteci şi-ar petrece ultima zi înainte de sfârşitul lumii servind-o pe Denisa Bita?!?!?! PLM!!!! :))

Şi ultima, dar nu cea din urmă, LAURETTE: „Aș fi alături de cei dragi cu mama, fratele, fetița mea, iubitul sau viitorul iubit.”

WTF?! „Iubitul sau viitorul iubit”? Poate voia să spună cu „iubitul sau VIBRATORUL iubit”.. Ori poate ştie ea că în ultima zi, devine medium, mentalista, ghicitoare, prezicătoare (daţi şi voi 2-3 sinonime)..

Apropo.. Rasputin a prezis (şi cică tot ce a prezis pâna acum s-a adeverit) că pe 23 august 2013, Lumea se sfârşeşte, fraţilor. Tocmai de aceea, pe aceasta cale, o rog pe viitoarea mea iubită să mă contacteze URGENT!!! :))>>, a scris Mihai Bendeac pe pagina personală de Facebook.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, declaraţie şocantă despre Cătălin Botezatu şi Bogdan Vlădău

Rasputin, cunoscut în istorie drept călugărul nebun, dar care era protejatul ţarinei Alexandra, avea darul de a vindeca bolile, dar se spune că a avut şi viziuni divine. A lăsat mai multe scrieri, previziuni asupra unor evenimente majore din istoria lumii. 11 pagini din scrierile călugărului au fost bine păstrate în arhivele KGB.

Cumplita previziune a fost lăsată în scris de călugărul rus la începutul secolului al XIX-lea:Un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planeta pustie va fi o linişte apăsătoare”.

Politologul american David W. Norvalk susţine, după ce a studiat îndelung scrierile lui Rasputin, că unele preziceri ale lui s-au adeverit: revoluţia bolşevică din 1917, sfârşitul dinastiei Romanovilor, dominaţia şi sfârşitul lui Hitler, atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 din America, dar şi sfârşitul lui Saddm Hussein.

„Este greu de crezut că toate aceste evenimente vor avea loc, dar îngrijorător este faptul că majoritatea lucrurilor anunţate de Rasputin până acum s-au adeverit”,a spus politologul american.