Bendeac recidivează şi îşi jigneşte fosta iubită: Vezi cât de proastă eşti? Era o surpriză, tâmpito

Juraţii de la "România dansează" au ales duminică seara cei 36 de semifinalişti. Printre ei se numără şi Andreea Popescu, fosta iubită a lui Bendeac. Aşa cum era de aşteptat, actorul a fost cel care i-a dat marea veste, însă într-un mod aparte.

22 apr. 2013, 11:18
Bendeac recidivează şi îşi jigneşte fosta iubită: Vezi cât de proastă eşti? Era o surpriză, tâmpito

Mihai Bendeac a căutat-o pe Andreea, fosta lui iubită, să-i dea marea veste cum că a intrat în semifinala de la „România dansează”. A intrat peste ea într-o sedinţă foto organizată special pentru acest moment şi i-a spus scurt că nu a trecut mai departe în concurs.

Auzind o aşa veste, dansatoarea i-a cerut explicaţii, moment în care Bendeac a izbucnit în râs. „Vezi cât de proastă esti?! Că ai trecut! Dar eşti atât de fraieră că te cunosc şi muşti ca un peşte. Era o surpiză, tâmpito”, i-a spus Bendeac fostei iubite.

Nu este pentru prima dată când Bendeac are o atitudine răutăcioasă cu Andreea. La preselecţii, întâlnirea dintre ei s-a lăsat cu replici picante, unul dintre comentariile lui Bendeac fiind: „cred că eşti într-un mai mare avantaj atunci când dansezi decât atunci când vorbeşti”. Ambiţionată de cuvintele juratului, Andreea i-a surprins pe toţi cu un dans incendiar, primind şi votul de trecere în următoarea etapă.

VEZI ŞI: Bendeac s-a apucat de pipăit concurente la „România Dansează” FOTO